vader zoon reis, vader zoon activiteit, vader zoon uitje, vader zoon relatie, vader zoon band, vader zoon camperen, vader zoon outdoor

Waarom ben ik gestart met VaderZoonReis.nl?

Categorie: Blog

Waarom ben ik gestart met VaderZoonReis.nl?

Ja dat is een goede vraag…onderstaand een antwoord

 

De Vader en Zoon band

Na 12 jaar te hebben gewerkt bij Defensie ben ik in 2008 het bedrijfsleven in gestapt. Persoonlijke ontwikkeling, vallen en opstaan en jezelf steeds beter leren kennen. Dit is hoe ik de jaren die volgden in een paar zinnen het beste kan omschrijven. In 2011, 2014 en 2016 zijn onze drie zonen geboren, Youp, Guus en Sam. Inmiddels zijn ze op een leeftijd waar we veel ondernemen. Kamperen, samen naar musea, zwemmen, hiken, en outdoor dingen doen. Allemaal heel erg leuk, en wat het speciaal maakt zijn de gesprekjes, de inzichten die we elkaar geven en de steeds sterkere band. Een band op basis van jezelf zijn, gelijkwaardigheid, Vader tot Zoon, Mens naar Mens.

 

Daar moet je iets mee doen

Sinds 2019 ben ik gaan ondernemen en heb ik Sixstarleadership opgericht. Een organisatie waar alles draait om leiderschap en samenwerken in de vorm van coaching, trainingen, events en reizen. In de trajecten en diensten die we met Sixstarleadership aanbieden, komen de militaire achtergrond, ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling samen.

 

‘In de Corona jaren ben ik nog meer met mijn eigen boys op pad gegaan.’

 

Normandie, Vlieland, Zweden de Ardennen, samen op pad, voor jezelf en elkaar zorgen en vooral heel veel plezier maken. De tripjes werden een inspiratie voor de diensten van Sixstarleadership, tegelijkertijd herkende ik het DNA van Sixstarleadership in de tripjes met de jongens. ‘Daar moet je iets mee doen’, kreeg ik steeds vaker te horen.

En zo geschiede. Het is eind 2022 en we besluiten om een concept te gaan ontwerpen waar Vader en Zoon op reis gaan.  Een bijzondere reis, waarbij fysieke, mentale en spirituele componenten in terug gaan komen.

 

‘De naam was er binnen een paar seconde, VaderZoonReis.nl.’

 

Vader en Zoon op reis, een reis voor Vader en Zoon, de VaderZoonReis! Reizen met als doel mooie Vader en Zoon momenten en waardevolle herinneringen voor beide om op terug te kijken.

 

Kernwaarden

Verbinding, Avontuur en Ontdekken zijn voor mij belangrijke pijlers in de dingen die we doen met VaderZoon Reis. We willen meer diepgang creëeren dan een leuke outdoor ervaring, daarbij staat verbinding met jezelf en met elkaar centraal. Avontuur zoeken we op en daar horen ook Outdoor-, Bushcraft-, en Survival skills bij. Dat is leuk en het brengt je samen dichter bij de natuur en de bron van ons bestaan. Eenmaal in verbinding en dicht bij de bron, is er nog zoveel te ontdekken. Elkaar en jezelf steeds beter leren kennen is een oneindig pad zeg ik regelmatig tijdens mijn trainingen. Dit is voor Vaders en Zonen niet anders, en dat maakt het concept van VaderZoonReizen uniek.

In de reizen en events van VaderZoonReis komen o.a. elementen uit Defensie, Outdoor, Leiderschap, Coaching en Spiritualiteit. Alles uit de eigen rugzak. Ervaringen opgedaan en toegepast in ons eigen leven, dat is bijzonder. Ook niet onbelangrijk, zelf ben ik Vader van 3 Zonen.

Dit alles tezamen maakt onze VaderZoonReis.nl voor elke Vader & Zoon een waardevolle en onvergetelijke ervaring.

Wie weet tot snel!

Patrick
Oprichter VaderZoonReis.nl

 

PS: Goed om te weten

VaderZoonReizen zijn er in meerdere soorten en maten.
Weekend, mid-week en hele weken, Nederland en er zijn ook reizen waar de grenzen over gaan. Iedere reis heeft zijn eigen thema. Afhankelijk van jaargetijde, locatie en niet onbelangrijk Leeftijdscategorieën. We bieden reizen aan voor de allerkleinste, tot 12 jaar, 12-18 jaar en 18 jaar of ouder. Bedenk goed dat je als vader zelf ook een zoon van je pa bent 😉.

Alle blogs

VaderZoonReis updates

Blijf op de hoogte van blogs, vlogs en nieuwe reizen!

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Ontvang als eerste nieuws over komende weekendjes en reizen!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.